Hoppa till sidans innehåll

Vi antar utmaningen!

24 MAJ 2013 08:58
Hjärta- Kvalité-Gemenskap är våra ledord inom Råby Rekarne FIF och att alla skall vara välkomna i vår förening, vår idrott och inom all idrott är en självklarhet. Men en idrott fri från diskriminering måste vi ständigt jobba för och stå upp för. Inom RF´s och idrottens idéprogram finns en väldigt tydlig policy mot sexuell diskriminering. Trots detta förekommer inom många idrotter exkludering och särbehandling av ungdomar och vuxna på grund av deras sexuella läggning.
Från och med igår torsdag är Eskilstuna klätt i alla regnbågens färgen och välkomnar Springpridefestivalen för tredje året i rad.
Sörmlandsidrotten kommer att vara aktiva under hela helgen och har utmanat alla idrottsföreningar i Eskilstuna att vara med. Vi (Råby Rekarne FIF) antar utmaningen och kommer att delta och ta plats i idrottstältet i festivalområdet på lördag och självklart kommer vi tillsammans med hela idrotts Eskilstuna gå i paraden på lördag eftermiddagen.
Anslut du med och visa att idrotten är till för alla! Vi ses vid idrottstältet klockan 16.00, bär gärna Råbykläder.
  • Skapad: 24 MAJ 2013 08:58

Läs mer på Sörmlandsidrottens hemsida

2011 fick idrotten ta emot Springprides guldstjärna, glada mottagare Cecilia Nilsson Råby Rekarne och Leif Thorstenson Sörmlandsidrotten.

Springpride 2011

Skribent: Cecilia Nilsson

Postadress:
Råby-Rekarne FIF - Friidrott
MunktellArenan, Verkstadsgatan 5
63361 Eskilstuna

Besöksadress:
MunktellArenan, Verkstadsgatan 5
63361 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info