Hoppa till sidans innehåll

2x tävlingsrekord och 4 medaljer i Karlstad

28 JAN 2019 14:40
Samtidigt som det tävlades i Nyköping tävlades det också flitigt i Karlstad. Där blev det också medaljer, hela fyra stycken och även två fina tävlingsrekord.
  • Skapad: 28 JAN 2019 14:40

Victor Sahlin, som sedan i höstas går på friidrottsgymnasiet i Karlstad, kastade vikt i P17. Tyvärr var han ensam tävlande, men det hindrade honom inte från sätta personligt rekord. En stabil kastning och alla sex kasten godkända. 17,00 lyder det nya perset på, som också innebar tävlingsrekord! 

I Karlstad vad även Maja Åskag och tävlade och satte även hon personliga rekord. På lördagen hoppade hon tresteg i kvinnor. Där blev det nytt årsbästa (12,46) och en andraplats, men eftersom ansatsen fortfarande krånglar fick hon aldrig till något bra hopp. På söndagen sprang hon också 60m och satte där först ett personligt rekord i försöken med 8,05 och förbättrade sedan det med ytterligare 0,03s i finalen, vilket räckte till en andraplats. Maja, som då kände sig i form, efteranmälde sig till längd och hoppade riktigt bra. 5,84 mätte det längsta hoppet, alla hopp över gamla perset, seger och tävlingsrekord resulterade det i. 

 

Alla resultat från Götas Ungdomsspel. 

Skribent: Kristina Andersson

Postadress:
Råby-Rekarne FIF - Friidrott
MunktellArenan, Verkstadsgatan 5
63361 Eskilstuna

Besöksadress:
MunktellArenan, Verkstadsgatan 5
63361 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info