Hoppa till sidans innehåll

Fjärde- och femte-plats för Mathilda och Emil

07 MAR 2016 15:54
Det blev tyvärr ingen medalj till varken Mathilda eller Emil i helgen.
  • Uppdaterad: 09 JUN 2018 19:56

Båda två hade bra chanser till topplaceringar på SM, men tyvärr räckte det inte hela vägen. Mathilda kom fyra, endast fem hundradelar från brons och sju hundradelar från silvret. En besviken och ledsen Mathilda var absolut inte nöjd med helgen. Men 8,91 som hon sprang på är personligt rekord med elva hundradelar, så förhoppningsvis känns det bättre nu när hon fått lite distans till loppet.

 

Emil som stötte kula och kastade vikt, fick inte till det i någon av grenarna. 11,22 i kula och 12,86 i vikt innebar att han var ca två meter från sina personliga rekord i båda grenarna. Tyvärr var det nerverna för första SM:et som spökade för honom, för inkasten i både kulan och vikten var riktigt, riktigt bra! Men en femteplats i vikt, som blev den bästa placeringen, är inte dåligt, även om det fanns betydligt mer i kroppen.

 

Som tur är kommer det fler SM och då vet jag två som kommer att vara oerhört revanschsugna! Klubbens fyra övriga SM-deltagare på SM och JSM är troligtvis också sugna på revansch till sommaren.  

 

 

Hela resultatlistan från USM kan du läsa här.

Skribent: Kristina Andersson

Postadress:
Råby-Rekarne FIF - Friidrott
MunktellArenan, Verkstadsgatan 5
63361 Eskilstuna

Besöksadress:
MunktellArenan, Verkstadsgatan 5
63361 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info