Hoppa till sidans innehåll

Nu höjer vi kvaliteten!

16 FEB 2012 09:26
Friidrotten behöver alltid båda många och välutbildade domare för att kunna genomföra sina tävlingar på ett bra sätt. Därför finns hela tiden ett behov av att utbilda nya domare, så även i vår förening. Vill du vara med och höja kvaliteten på Råbys-funktionärskår?
  • Skapad: 16 FEB 2012 09:26

Friidrotten behöver alltid båda många och välutbildade domare för att kunna genomföra sina tävlingar på ett bra sätt. Därför finns hela tiden ett behov av att utbilda nya domare. 
Det mesta av den utbildningen sker lokalt (i förening, distrikt eller UC) men några specialistkurser genomförs också centralt av SFIF. 
Det gäller bl a den allmänna förbundsdomarutbildningen som går varje vår. Nu är datum och plats fastställt för årets kurs: Den 24-25 mars på Quality Hotel Nacka (strax sydost om Stockholms innerstad). 
 På samma plats på söndagen blir det även en förbundseltidtagarubildning. (Den kursen är inte årlig, senaste gången var 2009, dvs för tre år sedan.) 
Båda dessa kurser har som främsta målgrupp personer som skall ha ett ledande ansvar på arrangemang som SM, landskamper och internationella galor. Den kunskap som förmedlas är dock självklart värdefull också på alla andra slags tävlingar! 
Båda kurserna har måndagen den 12 mars som sista anmälningsdag. Anmälan sker via kansliet genom e-post till: This is a mailto link
     * Allt om Förbundsdomarutbildningen
     * Allt om Förbundseltidtagarutbildningen

Skribent: Cecilia Nilsson

Postadress:
Råby-Rekarne FIF - Friidrott
MunktellArenan, Verkstadsgatan 5
63361 Eskilstuna

Besöksadress:
MunktellArenan, Verkstadsgatan 5
63361 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info